Olipa laiska viikonloppu. Perjantai-illan tosin otin lunkisti ihan tietoisesti kun viikolla oli muuten joka päivä ollut jotain (pyöräspinning, soutuspinning, lenkkeily, kuntosali, vesijuoksu).

Mutta yhtä lunkisti meni samantien melkein koko viikonloppu. Eilinen meni kotihommia tehdessä niin en ehtinyt valoisaan aikaan mihinkään ja onhan päivänvalossa huomattavasti mukavampi ulkoilla. Kun sitten tänään aamupäivällä olin melkein jo lähdössä, en löytänyt mistään toista avainnippua. Just sitä, missä oli mm. auton lämmitystolpan avain ja iltaa varten piti saada auto piuhan päähän (tosin kai se ois nollakelissä lähtenyt lämmittämättäkin). Kun sitten lopulta löysin avaimet yhen kaapissa olleen hupparin taskusta, tulikin jo kiire. Myöhemmin iltapäivällä kun oli sovittu meno.
Kun ulos autolle sitten pääsin, tajusin unohtaneeni sykemittarin ja tietenkin alkoi just sataa vettä/räntää, aattelin, et käyn pikaisen kävelylenkin vaikka. Muuten meni ihan ok, mutta kun silmälasit kastuu, niin eihän siinä meinaa eteensä nähdä. Ois pitäny lippis olla, mutta korvien suojana oli pipo parempi. Olipa sitten puolen tunnin pikalenkki, pääasia, että sai askelmittariin muutaman tuhat askelta. :)

Huomenna ei olekaan työpaikan spinningiä, kun aika moni on lomalla lasten hiihtoloman aikaan. Ihan hyvä oikeastaan, niin ehtii olla vähän pitempään töissä. Illemmalla sitten kuntokurssilla vuorossa bodypump-tunti. Se on yleinen tunti, eli siellä on sitten suurin osa kokeneita/osaavia, onneks meitä alottelijoita/ei-niin-osaavia on kuitenkin muutama. Jospa ens viikolla jaksais vaikka jäädä joku päivä työpäivän jälkeen vielä työpaikan kuntosalille. Me kun saadaan käyttää siellä työaikaa tunti viikossa, joten tottakai se kannattaa hyödyksi käyttää. ;)

Alle 3 kk kuntotestiin... Pitäis ettiä jostain laatikonpohjalta se viime vuoden paperi, jotta näkis vähän mitä tavoitella. Pitäs varmaan kirjottaa kalenteriin jotain lihaskuntoharjoitusten tekemisiä, eipä taida oikein muuten onnistua. Varsinkin vatsoja ja punnerruksia jos sais edes hiukan paremmiksi...