Tänään meinasi iskeä laiskuus... Mietinkin, että jos nyt en tee mitään kun on tällainen fiilis, niin kynnys laiskotteluun taitaa olla seuraavalla kerralla entistä matalammalla... Suunnittelin kuntosalille lähtöä, mutta suunnitelmaksi jäi. Sain kuitenkin repästyä itteni liikkeelle ja kävelin mutkan kautta kauppaan hakemaan paria aiemmin päivällä unohtunutta asiaa. Enkä mennyt lähimpään enkä toiseksi lähimpään kauppaan vaan siihen kolmanteen. Vaikka eipä ole kovin kaukana sekään, koko reissuun meni ehkä 40 minuuttia jos sitäkään. Jossain vaiheessa päivällä kävi mielessä ajatus juoksulenkistä, mutta kävellessäkin meinasi joka askeleella lipsua, joten tuskinpa oisin uskaltanutkaan juosta. Vettä tihkutti ja kun/jos yöllä pakastaa, niin huomenna on vähintään yhtä liukasta.

Illemmalla yritin sitten saada tehtyä jotain "kotiharjoituksia", lähinnä vatsalihastreenejä, mm. keskivartalon teho-ohjelmaa. Pallon kanssa liikkeet on vielä nyt aluksi aikamoista tasapainoharjoittelua, mutta eipä auta kuin harjoitella, eihän sitä muuten edisty...

Huomenna taidan pitää taas lepopäivän ja nukkua aamulla pitkään kun tänään piti herätä samaan aikaan kuin arkiaamuisinkin. Tai jos sää suosii ja suinkin ehtii, niin ulkoilu tekis varmasti hyvää. Maanantaina sitten se kaksinkertainen annos spinningiä (sekä pyörä- että soutuspinningtunnit).