Piti ottaa käyttöön yksi noista Vuodatuksen perus-ulkoasuista. Pohja (ulkoasu), joka tässä oli, hävisi, koska henkilö, joka oli blogini pohjan alunperin tehnyt, oli tuhonnut tekemiään pohjia (tekijänoikeudelliset- ja muut syyt). Ehkä koitan kehitellä tähän ihan ite jotain kunhan saan aikaiseksi/ehdin.

Tänään kuntokurssilla pääsin kokeilemaan yhtä uutta välinettä, mutta en yhtään muista mikä sen vekottimen nimi oli. Sellainen "keppi", joka heiluu molemmista päistä kun keskeltä pidetään kiinnni ja sillai "täristämällä" (suorilla käsillä) liikutetaan. Mitä suurempi heiluminen sitä tehokkaampaa. Vaikuttaa kuulemma nimenomaan syvällä oleviin (?) lihaksiin. Oli helpon näköistä mutta oikeasti tosi vaikeaa (mulle ainakin), en meinanut saadä sitä mitenkään liikkumaan oikein. Yritin äsken googlata jotain mutten keksinyt sopivia hakusanoja. Muistelen nähneeni sitä jossain kaupassa, pitääkin seuraavalla kerralla tarkistaa se nimi.

Toi oli yksi piste/tehtävä kiertoharjoittelussa, ihan perusjuttuja tehtiin, steppilaudalle astumista, vatsa- ja selkälihasliikkeitä, punnerruksia, käsipainoilla liikkeitä jne. Tehokasta kuitenkin.

Huomenna on sitten vesijuoksemaan.

Lehdessä oli tänään juttua miehestä, joka on tuonut Girya-kuulat ja niillä harjoittelun paikkakunnalle. Lauantaina ois infotilaisuus girya-harjoittelusta, pitäsköhän mennä huvikseen kattomaan...