Maanantaina spinningissä ohjaaja ei tullut paikalle. Muut työntekijätkään ei tiennyt missä hän on. Lopulta toinen ohjaaja tuli pitämään puolen tunnin "pikatunnin". Siinä tehtiin niin, että aina minuutin verran poljettiin tietyllä vastuksella ennenkuin vaihdettiin vastusta isommalle, ensin "kutosvastuksesta seiskan ja kasin kautta ysiin" asti (minuutti per vastus), sitten vastus takas kevyemmäks eli kutoseen, tätä pari kertaa ja lopulta sitten vielä "kymppiin" asti. (Olipas sekava selitys.) En muista miksikä ne sitä kutsui, oli sille joku nimityskin.

Tiistaina kävin juoksemassa, hölkkäsin koko lenkin (!), puolisen tuntia. Vauhti oli tosi hidas joten ei matkaa tullut montaa kilometriä, mutta siitä on hyvä aloittaa. Reitti oli sellainen, että sitä vois pitää vertailulenkkinä jatkossa. Jos/kun jaksaa sen nopeammin, jotain kehitystä on tapahtunut...

Kohta pitäs mennä saunaan ja vesijuoksemaan. Mietin vähän, että taidan perua tuon saunavuoron, kesäksi ainakin, katon vaikka sitten syksyllä uudestaan. Vesijuoksu on ihan kivaa, mutta kesällä sitä voi tehdä vaikka järvessäkin. Ja kun on lomia ja muita menoja, niin vuorot jäis kuitenkin usein käyttämättä.

Huomenna en menekään töihin, vaan lähen aamupäivällä ajelemaan toiselle puolen Suomea. Viikonloppuna tuskin ehdin lenkkeilemään joten ehkä yritän selvitä lenkille aamulla ennen lähtöä. Ehkä joskus vielä tapahtuu sekin ihme, että selviän lenkille aikaisin aamulla ennen töihin menoa. Mä oon niin aamu-uninen, että sellainen aamulenkki ois ihme tosiaan. 

Kuntosalikortti on vielä ens viikon voimassa. Pitääkin yrittää käyttää sitä vielä niin paljon kuin ehtii. Jos tiistaina menis soutamaan, torstaina spinningiin ja vaikka lauantaina kuntosalille. Sen jälkeen taidankin ottaa kuntosalille kymmenen kerran kortin, ei tuo kuukausikortti kannata, en mä niin usein sinne ehdi.