Hiljaiseloa ollut kyllä sekä tän blogin että liikunnankin suhteen. Viime viikko meni sairastaessa ja tää viikko muuten vaan iisisti ottaen jälkitautien pelossa. Tänään kävin kävelemässä, ei jaksanut ajatella juoksemista, vaikka aikomus kyllä oli... En tiiä onko mulla jotain allergiaa kun nenä vuotaa edelleen vaikkei mitään muuta enää ole. Koko ajan pitää olla niistämässä.

Huomenna on vielä viimeisen kerran  spinningiä (se työpaikan ryhmä), kaksi kertaa jätin nyt flunssan takia väliin mut huomenna meinasin mennä kun vielä mahdollisuus on. Voihan sen ottaa vaikka löysemmin jos siltä tuntuu. Tuli jo alustava tieto, että ryhmä jatkuu syksyllä, tosi kiva!

Sen kuntosalin kortin viimeinen viikko meni sairasteluun. Pitäis käydä lataamassa kortille sellanen kymmenen kerran satsi, en niin usein käy, että kuukausikortti kannattais. Siihen tyky-päivän kuntotestiin on vajaat kaksi viikkoa. En oikein enää jaksa innostua siitä. Jossain vaiheessa mietin sitäkin, että jättäiskö sen kuntotestin kuitenkin väliin ja osallistuis sittenkin siihen vaihtoehto-ohjelmaa (en nyt muista mitä se oli, jotain liikuntaa kuitenkin). Pitää nyt kattoa... Lihaskuntoon en oo saanut panostettua paljon ollenkaan, luulis polkupyörätestissä näkyvän edes vähän kevään kuntoilut.