Jee jee! Ehkä nyt kuntokuuri pääsee todella vauhtiin, nyt ainakin vaikuttaa hyvältä. Paikallinen kuntosali mainosti viikonlopun lehdessä kahden kuukauden painonhallinta-/kuntokurssia, johon kuuluu testausta ja ohjausta. Kävin töitten jälkeen ohikulkiessa kysymässä millainen se olis.

Hinta ei ollut tosiankaan paha, olin varautunut paljon enempään. 150 e sisältäen testit ja kaksi ohjattua kertaa viikossa (kuntosali + ohjattu tunti). Muistaakseni sisältyy vielä rajaton kuntosalin käyttö kahden kuukauden ajan. Eli ei todellakaan paha kun tuo on vaan joitain kymppejä kalliimpi kuin pelkkä kahden kuukauden kortti salille. Ja yritän vielä työpaikan tyky-tuen tuohon, eli ei jäisi kuin 75e itelle maksettavaa. Kurssi oli alkanut jo viime viikolla, mutta ekalla kerralla ei oltu kuulemma vielä tehty mitään joten hyvin pääsee vielä mukaan.

Ylihuomenna siis ensimmäinen kerta, ohjattu kuntosaliharjoittelu lukee ohjelmassa. Jännä nähdä millaista muu porukka siellä on. Mun tavoitteet on nimenomaan kuntoilussa, mutta oishan se ihan kiva jos jokunen kilokin putoais samalla.