No nyt on sitten testit testattu... Viime aikojen lusmuilun jälkeen en odottanutkaan kovin hyviä tuloksia. Ja tiesin toki senkin, että vaikka miten tekisi aerobista liikuntaa, niin eihän pelkästään sellainen hirveästi vaikuta esimerkiksi lihaskuntoon. Lihaskuntoharjoitukset jäi tosi vähiin joten ei kai siitä osiosta paljoa parannusta voinutkaan odottaa. Vierumäen testissä on kolme osaa, peruskunto, lihaskunto ja liikkuvuus. Peruskunnossa oli pientä parannusta, joten kyllä kevään kuntoilut jossain näkyi. Oli suunta muissakin osioissa ihan hyvä.
Pyörätestin aikana testaaja kysyi multa haluanko lisää vastusta, ois varmaan tietenkin kantsinut yrittää. Muuten varmaan ois ehkä jaksanutkin, mutta suu oli siinä vaiheessa jo niin kuiva et juominen ois ollut tarpeen.
 
Testin tulokset oli kutakuinkin samaa tai ihan hiukan parempaa tasoa kuin edellisvuonna. Ei kovin hyvää tasoa kuitenkaan, parantamisen varaa on, ja reilusti onkin... Yks tosiasiahan on se, että mä harjoittelen ihan liian kovalla sykkeellä. Jos oikeasti aikoo kuntoa kasvattaa, niin enempi pitäis tehdä matalemmalla sykkeellä.

Yks asia mikä vähän ihmetyttää noissa mittaustuloksissa, on rasvaprosentti. Luku on aika paljon isompi ku vuos sitten (jollon oli pari kymmenystä edellisvuotta pienempi). No, ei toi mitenkään hälyttävä luku nytkään ole mut tietenki vois pienempikin olla. Kai se siitä pienenis kun vähän tarkkailis mitä suuhunsa pistää.

Torstaina iltapäivällä mulle sattui pieni haaveri kun yhdessä joukkuekisassa piti hypätä taaksepäin. Mähän tein niin ja putosin suoraan istualleni. Ei häntäluu varmaan murtunut ole, ei se niin kipeä (enää) ole, mutta oli se aika tärsky.

Perjantaina oltiin pikkuporukalla ratsastamassa maastossa islanninhevosilla. Se oli kiva kokemus!