Tänään tulikin tehtyä oikein kunnon lenkki, tunti ja vartti. Sain itteni sen voimalla liikkeelle, että ei kannata jättää huomiseen kun on kai sadetta luvassa. Ja kyllä kannatti, oli kiva mennä! Ei ollu enää helteisen kuuma, mukavan raikasta kun päivällä satoi jonkun verran.

Tää on kiva kaupunki kun aika helposti pääsee pois alfaltilta, keskelle mehtää, veden äärelle jne. En nyt tarkoita mitään metän keskellä menevää pururataa tai metsäpolkua, täällä on aika hyvin panostettu sorapohjaisiin kävely-/ulkoilureitteihin.
Oon nyt viime aikoina tarkoituksella ettinyt vähän uusia reittejä, vaihtelu virkistää... :) Tuossa Kuntoportaalissa on Googlen kartta, huomaa, että se ei ole noiden kevyen liikenteen reittien suhteen niin tarkka kuin kaupungin nettisivujen oma kartta tai Kansalaisen karttapaikka (joka ei nyt oikein meinaa toimia, uusi ilmakuvapalvelu ruuhkauttanut sen).

Ja pakko mun on kuitenkin nyt myöntää, kyllä noi trikoot vaan on hyvät housut juoksuun. Ihan erilaiset kuin "tuulipukumaisemmat" juoksupuvun housut, jotka helposti hiostaa.