Ois niin tavallista mulle sairastua lomalla (vielä huomenna työpäivä ja sit ens viikko vapaata)... Paleltaa, nenä tukossa ja kurkkuun meinaa koskea, muutenkin jotenkin halju olo. Tosin kai sekin vaikuttaa etten ole nukkunut tällä viikolla mitenkään kauheen kunnolla. Huomenna ois tarkoitus lähteä työpäivän jälkeen ajelemaan toiselle puolella Suomea (tai no, vajaat 350 km ehkä) mut voipi olla, että jätän lähdön suosiolla lauantai-aamuun.

Tämä viikko on kyllä ollut vähiten-liikunnallinen viikkokausiin. Kun olo on nyt tällänen puolikuntoinen, jätän tänään saunomisen ja vesijuoksun väliin. Maanantaina oli se kickbike-ajelu ja eilen oli sitten syvävenyttely. Teki kyllä ihan hyvää venytellä kunnolla mutta ihan täysin en tajunnut mikä siinä on sitä "syvää"...

Toi eilinen venyttely oli sen kuntokurssin viimeinen kerta. Tosi kiva oli tuo kurssi, mutta se loppui jotenkin vähän töksähtäen. Maanantaina ohjaaja vielä sanoi, että tulkaapa hyvissä ajoin ennen tuon venyttelytunnin alkua, mut sit sitä ei näkynytkään paikalla eilen mitä vähän ihmeteltiin muiden kanssa. Loman jälkeen käyn hankkimassa varmaan tonne salille sellasen kortin millä pääsee rajattomasti sekä kuntosalille että jumppiin. Erityisesti se soutuspinning kiinnostaa niistä ryhmistä, ehkä mä uskaltauduin vielä vaikka steppitunnillekkin. Pyöräspinningiä on se työpaikan ryhmä vielä jonnekin toukokuun alkupuolelle asti. Tuo kuntosali on siitä kiva, että sinne ei tarvii hankkia mitään "pakollisia" jäsenyyksiä niinkuin moneen muuhun paikkaan. Se paikka, missä toi työpaikan spinning on, on just sellainen. Ne muuttivat viime syksynä ihan uusiin tiloihin, onhan ne ihan hienot kyllä,  mutta kuitenkin jotenkin vierastan sitä sitoutumista.

Otan askelmittarin mukaan lomalle. Kun suunnikkeen tiiän mikä on normaalin arkipäivän askeleet, niin näkeepähän tuleeko lomalla lähellekään sitä määrää. Pari lomailupaikkaa on kerrostalossa kuudennessa ja kahdeksannessa kerroksessa, pitääkin sitten yrittää olla käyttämättä hissiä, enimmäkseen ainakin... ;) Jospa jossain päin Suomea ois vielä luntakin, niin ei ihan käyttämättä jäis lumikengätkään. Hirveesti pitää ottaa tavaraa kun viikoksi lähtee reissuun, kenkiäkin ainakin kolmet; lenkkarit lenkille, vaelluskengät muuhun ulkoiluun ja sitten ne siistimmät kengät muihin menoihin. :)