Tänään oli taas sitten ohjatun kuntosalitunnin vuoro. Pitäis selvitä muutenkin käymään siellä "omalla ajalla", siis enemmän kuin vain tuo yks kerta viikossa. Pakko ois tehdä enemmän jotain lihaskunnon eteen.

Mulle oli tänään varattu myös henkilökohtainen aika. Käytiin läpi ruokapäiväkirjaa, jota kirjotin viikon ajan joku aika sitten. Mullahan ei ole varsinaisesti painonpudotustarvetta, joten sinänsä ei ollut hirveästi huomautettavaa. Lähinnä sain ohjeen pitää ruokailurytmin säännöllisenä (aamupala - välipala - lounas - välipala - päivällinen - iltapala), pysyis paremmin verensokeri tasaisena. Ois kuulemma parempi syödä vähemmän tuhti aamupala ja yks välipala ennen lounasta. Töissähän on kahvitauko yhdeksän maissa, pitäis vaan saada aikaiseksi ottaa vaikka joku voileipä/hedelmä siihen. Syön harvoin kahta lämmintä ateriaa päivässä, pitäs kai alkaa panostaa siihen. Omasta laiskuudesta lähinnä se kai on kiinni...
Katottiin tänään painokin, puoli kiloa oli pudonnut kurssin alusta.

Menen huomenna spinningiin, saan korvata maanantaisen tunnin mihin en päässyt kun meni päällekkäin sen työpaikan spinningtunnin kanssa.. Ens viikon maanantaina sitten ensin työpaikan ryhmällä pyöräspinningiä ja sitten melkein heti perään tuon kurssin soutuspinning-tunti (eri paikoissa, välimatkaa ehkä 1,5 km, joten kävellessä ehtii vähän palautua välillä).