On ainakin sellainen tunne, että on jotain tehnyt.. Pitää kyllä illan aikana vielä venytellä kunnolla ettei ois aamulla ihan tönkkönä.

Oli taas ohjatun kuntosalin vuoro tuolla kuntokurssilla. Toi kurssi on kyllä huippu juttu! Meitä on siellä vain kuusi osallistujaa, niin ohjaajat ehtii kunnolla antaa henk.koht. opastusta. Mä oon nuorin, muut varmaan vähintään kymmenen vuotta vanhempia, tosi mukavaa porukkaa. Kotimatkalla tultiin parin naisen kanssa yhtämatkaa, oli puhetta, että kun toi loppuu niin vois vaikka sopia tietyn päivän, jolloin mentäs yhdessä salille. Ei tulis niin helposti laistettua kun ois sopinut menosta toisen kanssa.

Ens maanantaina ois sitten spinning-tunnin vuoro. Jätän sen kuitenkin väliin, meillä alkaa työpaikan spinning-ryhmä ja ens maanantai on ainoa, joka menee päällekkäin, mutta onneks just sattuu tuolla kurssillakin olemaan nimenomaan pyöräspinning silloin. Pari tulevaa maanantaita on kyllä sit sellaisia, että ensin sinne työpaikan spinningiin ja melkein samantien tuonne kuntokurssin tunnille. Esim. vajaan kahden viikon päästä ensin pyöräspinning ja vielä samana iltana soutuspinning. Mutta meen kuitenkin, voihan siellä tehdä ihan omien voimien mukaan.

Ens viikolle varattiin mulle aika, jollon käydään läpi ruokapäiväkirjaa (jonka palautin viime viikolla) ja ehkä sit kuulee samalla sen viime viikkoisen kuntotestinkin tuloksista...