Kovin näyttää jäävän vähälle taas viikonlopun liikunnat. Nyt tänään en enää jaksa mutta josko vaikka huomenna sais tehtyä jotain Gymstick-juttuja. Niin, multa löytyy nimittäin sellainen(kin)... Hankin sen joskus melkein vuosi sitten, mutta enpä ole montaakaan kertaa käyttänyt.

Tänään luin lehdestä artikkelia lumikenkäilystä, tuli oikein ikävä lumikenkäilemään. Jospa tässä kevään aikana jonnekin pääsisi. Vanhempien luona sitä on tullut joskus jonkun verran kokeiltua, hauska laji. Nimenomaan kun menee jonnekin umpimehtään.

Löysin kirpparilta tänään parin vuoden takaisia Fitness-lehtiä. Ko. lehti tuli mulle jossain vaiheessa, ihan tykkäsin siitä. Vaikka nuo kirpparin lehdet olikin vanhoja, niin eihän ne asiat ole siitä miksikään muuttuneet. Jossain noista lehdistä oli mm. hyvät kuvasarjat Gymstick-liikkeisiin.

Onko kellään kokemusta ovaalin muotoisesta jumppapallosta? Mulla on jotenkin huono tasapaino ja oon lukenut jostain, että tuo ovaalin muotoinen jumppapallo saattais olla siten parempi... Aika vähän tuntuu mitään tietoa tuosta löytyvän, jotain on esim. täällä.
"Jos pyöreän jumppapallon päällä istuminen on tuntunut hankalalta, ratkaisu on ovaali jumppapallo. Sitä käytetään kuten pyöreää isosiskoaan, mutta tasapainoilu on helpompaa. Jos keskivartalon lihakset ovat heikossa kunnossa ja koordinaatiossa on parantamisen varaa, aloita jumppapallotreeni ovaalilla pallolla. Koordinaation ja keskivartalon kehittyessä voit siirtyä pyöreän pallon käyttäjäksi."
Eikös vatsalihakset ole juuri keskivartalon lihaksia? Mietin vaan, että jos tuollaisen(kin) hankin, niin tuleeko sitä käytettyä vai onko ihan turha ostos...?