Vähän hetken päähänpistosta tilasin yhtenä päivänä  juoksuoppaan Matkalla maratonille - kaikki juoksusta (kiinnostuneille vinkkinä, huomatkaa kampanjahinta, kirjaa saa nyt puoleen hintaan).
Halvemmallahan olisi päässyt kun olisi tuon lainannut kirjastosta, muttei sais ilman varaamista, enkä jaksa odottaa. Ja onhan se kivempi, että on ihan oma kirja, jota ei tarvii palauttaa ja voi vaikka tehdä muistiinpanoja siihen. :) Jospa tuo tulis jo alkuviikosta. Uusi ulkoministerimme on suositellut blogissaan tuota kirjaa joskus viime syksynä.

Mun juoksuharrastushan (tai liikuntaharrastus ylipäätään) on ihan alkutekijöissään, enkä vielä nyt uskalla paljon tavoitteita asetella, mutta ehkä joskus... Se on jo tosi iso muutos, et edes suunnittelen jotain... Jotain asennemuutosta liikunnan suhteen siis ainakin on tapahtunut.

Alkuviikon spinningien jälkeen en kerinnyt harrastaa pariin päivään mitään aktiivista liikuntaa, oli niin paljon muuta. Tänään aamupäivällä selvisin kuntosalille. Aamulla herätessä oli jotenkin tosi jäykkä ja kankea olo, mutta kiva fiilis oli sen jälkeen kun oli saanut ittensä liikkeelle. Salilla oli ihan tyhjää, sai olla ainakin rauhassa. Tai siellä naistensalin puolella, sekasalissa oli kyllä porukkaa.
Tällä viikolla on ollut jo tosi lämpimiä päiviä, tänään olikin paljon viileämpää. Jospa huomenna ois kuitenkin sellainen keli, että viittis lähteä lenkille (siis jospa ei satais, ainakaan ihan kaatamalla).