Uusi vuosi ja uudet kujeet. Jos mun on kerran tarkoitus aloittaa neljän kuukauden "kuntokuuri", niin paras olisi sitten ottaa kaikki mahdolliset ja mahdottomat keinot käyttöön. Voisi kokeilla auttaisiko blogin pitäminen motivaation ylläpitämisessä. Kai tää tehoais vielä paremmin jos kirjottais julkisesti omalla nimellä/naamalla mutta ei nyt kuitenkaan...

Muiden blogeja olen lukenut ja luen paljonkin, mutta oman blogin pitäminen on uutta. Joten pitänee vähän vielä tutkia miten tämä oikein tapahtuu.. Ainakin ulkoasu yms tarvii vielä säätämistä.

Neljä kuukautta siis vielä vuosittaisen tyky-päivän kuntotestiin... Jotain on pakko tehdä sen eteen, ettei tulokset olisi niin iso pettymys kuin vuosi sitten (ei juuri parannusta edelliseen kertaan vaikka kuvittelin ihan jotain muuta). Tiedän kyllä joitain osa-alueita, joilla parannusta pitäisi ainakin saada, käsi- ja vatsalihakset nimittäin. Niihin ei kai auta kuin "täsmäharjoittelu". Tarkoitus olisikin mennä heti ensi viikolla tutustumaan lähimpään kuntosaliin. Vuosi sitten aloitin toisessa paikassa, mutta kyseinen sali ei ole enää sijainniltaan paras mahdollinen. Käytin yhden kymmenen kerran satsin, mutta sitten se(kin) sali muuttui kuukausimaksulliseksi. En mä niin paljon ehdi käymään, että kannattaisi... Onneksi tuohon lähisalille saa vielä kymmenen kerran kortteja.

Tämän viikon olen pitänyt taas pitkästä aikaa askelmittaria päivittäin. Mulla on kaksi askelmittaria, Silva ja Omronin Walking Style. Silva on kooltaan pienempi ja siten kivempi mutta tuo toinen on kuitenkin muilta ominaisuuksiltaan hienompi ja monipuolisempi. Kaivoin mittarit laatikosta, jonne olivat joskus unohtuneet, Omronin mittari on pimeänä joten pitänee patteri vaihtaa. Sykemittariinkin vaihdatin viikko sitten patterin kun tilttas ennen joulua.

Ehkä tästä on hyvä aloittaa...