Kyllästyttää jo tää sairastelu. Olin tällä viikolla ainoastaan maanantaina töissä, sitten flunssa kaatoi. Kolme päivää voidaan olla pois töistä ilman lekurin todistusta, eilen kävin työterveyshuollossa hakemassa todistuksen loppuviikollekin. Lääkekuuria en saanu (en kyllä pyytänytkään), pitää mennä ens viikolla kuulemma uudestaan jos flunssa jatkuu. Mainitsin lekurille, että ois kolmen viikon päästä kuntotesti. Totesi, että ei siitä ole terveydelle haittaa jos muuten fiilis on ok. Tulos ei varmaan tietenkään ole paras mahdollinen...

Onpa ollutkin sitten "kiva" katella ikkunasta kun joka päivä on aurinko paistanut ja ollut lämmintä jotain 10-15 C, mutta ite on pitänyt pysyä sisällä ja levossa. Huomenna kyllä yritän selvitä jo ulos, vaikka pienelle kävelylle. Enää ei ole kuumetta (*pitäskö koputtaa puuta*), yskittää kyllä ja koko ajan saa niistää.

Tän viikon ois ollut vielä se kuntosalikortti voimassa, ja olikin suunnitelmia mitä kaikkea ehtisin sillä vielä tehdä. Mutta kaikki piti unohtaa. Aika varovasti pitää kuntoilua taas aloitella sitten joskus ens viikolla. Maanantaina ois viimeinen kerta sitä työpaikan spinningiä, ehkä en vielä uskalla rasittaa niin paljon itteäni. Olin vielä vähän pitänyt auki osallistumista naisten kymppiin (huhtikuun loppuun ilmottautuminen), mutta taidanpa sen unohtaa.