Sainkin sykemittarin toimimaan ihan ite, luin vaan vähän tarkemmin ohjekirjaa, että mitä kaikkia nappuloita sitä pitikään painaa mittarin nollaamiseksi. Ja se auttoi. Tai mittausta en ole vielä kokeillut, mutta ainakin näyttö on nyt ok.  

Eilen vesijuoksukaveri ei päässytkään paikalle, mietin itekin et jaksanko lähteä ollenkaan kun tulin just vähän ennen BodyPerfect-tunnilta. Aattelin sitten, että käyn ainakin saunassa vähän rentoutumassa. Ei luonto antanut periks olla menemättä altaaseen, oli tosin ihan pikakäynti. Tuolla altaalla on vesi kyllä selvästi viileämpää kuin uimahallissa, eilen se tuntui jotenkin erityisen viileältä. Harmi kun en siinä vaiheessa ollut vielä saanut tuota sykemittaria toimimaan. Yksin altaalla ollessa voi tehä/tulee tehtyä enemmän sykeliikuntaa, toisen kanssa aika menee nopeemmin mutta välillä menee ihan jutteluks :)

En hirveästi tykännyt eilisestä BodyPerfect-tunnista. Tai ei se nyt mitään vastenmielistä ollut, mutta ei  tullut myöskään mikään "jes-tää-on-se-mun-juttu"-fiilis. Ei siinä mitään oikeastaan uutta/outoa ollut, tunti koostuu erilaisista liikesarjoista, välillä punnerruksia tms ja välillä sykkeen nostoa. Eilen ei ollut se ohjaaja, joka kuulemma normaalisti pitää noita, yksi kuntokurssin osanottaja on ollut noilla tunneilla ja sanoi, että se varsinainen opettaja on ainakin hänen mielestä parempi kuin tuo sijainen. Toi kuntokurssi on ollut kyllä huippu mahdollisuus päästä kokeilemaan eri lajeja/ohjattuja tunteja. Muutama on vielä jäljellä, tähän asti ainakin oon tykännyt kyllä eniten soutuspinningistä, sinne vois mennä uudestaan.

Jospa huomenna ois sellanen keli, että selviäis vaikka vähän ulkoilemaan. Jos ottais vaikka sauvat mukaan ja reippailis niitten kans. Vois tosiaan alkaa tehdä tuota, mitä PotkuPami ehdotti kommentissaan, että ottas jonkun vakiolenkin ja seurailis sykettä sillä.