Ei se kevät sitten vielä tullutkaan. Täällä(kin) oli eilen lumimyrsky, niinkuin varmaan monessa muussakin paikassa. Eilen aamulla työmatkakävely kävikin kuntoilusta, kun kahlasi nilkkoja myöten lumessa kun kaikkia jalkakäytäviä ei oltu vielä aurattu. Tai mitkä oli, nekin oli jo melkein ummessa.
Tänä aamuna töihin kävellessä aattelin, että oikeastaan aika ihana keli nyt, lunta ihan kivasti (maa kunnolla valkea) muttei kauhean kylmä. Iltapäivällä olikin sitten jo aika vesikeli ja sohjoista. Jalkakäytävät oli tosi liukkaita, ei ollut ihan yks tai kaks kertaa kun meinasin liukastua.

Otin sitten sellasen anytime-kortin tonne kuntosalille, oikeuttaa kuntosaliin ja ohjattuihin ryhmiin rajattomasti kuukauden ajan. Kokeilenpa tuleeko käytettyä niin paljon, että tollanen kannattaa. Ens viikolle varattiin aika kuntosali-ohjelman tekoa varten, pitää sitten jutella asiantuntijan kanssa muustakin mitä/miten mun kannattas tehdä.
Tänään olinkin sitten jo spinningissä. Ärsytti, kun sykemittari teki tenän eikä näyttänyt mitään lukemia. Varmaan oli se vyö jotenkin huonosti. Äsken kun olin tuolla uima-altaalla vesijuoksemassa, se toimi taas ihan ok.

Selviäisinköhän viikonloppuna käymään tuolla paikallisessa kylpylässä. Mulla on sinne yks vapaalippu, joka on voimassa maaliskuun loppuun, joten nyt ois viimeinen mahdollisuus käyttää se.