Yksi viikko taas takana ja uusi edessä. Arkiviikko meni ihan ok, mutta viikonloppu ei mennyt ihan suunnitelmien (aikomusten) mukaan, ei sen kummempaa kuin että en oikeastaan yhtään mitään saanut aikaiseksi/tehtyä (siis liikunnan suhteen). 

Tälläinen viikko oli:
maanantai, spinning
keskiviikko, bodystep
torstai, hyötyliikuntana kävelyä tavallista enemmän, vesijuoksu
viikonloppuna kaikki jäi aikomukseksi...

Mulla ois paikalliseen kylpylään käyttämätön vapaalippu, joka on voimassa maaliskuun loppuun. Olin vähän aatellut, et nyt viikonloppuna ois sinne mentävä, jos haluais ehtiä käyttää sen lipun. Menemättä jäi, ehkä sitten loman jälkeen viimeisellä viikolla löytyy vielä sopiva hetki.
Huomenna jätänkin sitte työpaikan spinningin väliin kun kuntokurssin tunnilla pääsee kokeilemaan jotain uutta... Saas nähdä millainen härveli se kickbike oikein on.

Kuntokurssi loppuu ens viikolla, seuraava viikko mulla onkin lomaa ja olen reissussa, mutta sen jälkeen treenit jatkuu taas... Varsinkin lihaskuntoharjoitteluun on kyllä panostettava. Eli kuntosalille ois tosiaankin selvittävä. En toki lomallakaan aio liikuntaa unohtaa, eipä ole varmaan sitä vaaraakaan kun tietää ketkä tätä blogia lukee... ;)
Saas nähdä miten käy, onkohan viikon päästä enää missään lunta, jääkö lumikenkäily tältä talvelta ihan haaveeksi.