Ihan jänski vehje se kickbike. Mahtoi olla hauska näky kun porukassa painettiin menemään. Meillä oli pyöräkypärät päässä, kyllähän tollasella kulkupelillä saa vauhtia. Vaikka jalkakäytävä oli sula, hiekoitushiekat oli vielä puhistamatta ja sitä saikin sitten vähän varoa ettei vaikka alamäessä luista alta. Mun kuntohan se loppui porukasta ensimmäisenä, käännyin takasin paljon ennen muita ja potkuttelin sitten itekseni ympäri kuntosalin pihaa. Yks kurssilaisista oli tehnyt komean ilmalennon kun oli vähän vähän varomattomasti jarruttanut, toivottavasti ei sattunut pahemmin.
Varmaan jos menis yksikseen omaa vauhtia, toi vois olla ihan kivaa, mut porukassa en pysynyt mukana (ei kyllä ollut mikään yllätys...). Eikä se oo muillekaan kiva jos koko ajan pitäis odotella.
Tosi tehokas liikuntamuoto tuo kyllä on. Syke nousi vähän liiankin ylös. Ehkä vielä joskus kokeilen uudestaan... Ois ollut kickspark-potkukelkkojakin kokeiltavissa, mutta ois pitänyt olla lunta... :( Tollasella vois olla kiva mennä vaikka jossain järven jäällä.

Nyt illalla kävin vielä reippailemassa ulkona kun piti käydä kirjastossa ja kaupassa. Kävelin kirjastolta mutkien kautta kaupalle, suunnilleen suunnan tiesin, mutta tarkasti en sijaintiani tiennyt koko ajan tuolla keskellä sokkeloista omakotitaloaluetta. ;) Joskus päiväsaikaan vois enemmänkin seikkailla uusilla alueilla.

On vähän sellanen fiilis, että mitä järkeä tässä blogissa oikein on. Eipä ehkä kovin paljoa olekaan, mutta tarviiko ollakaan... Ehkä se hyöty kuitenkin on ettei kehtaa niin helposti "laiskotella". ;) Samahan se on kirjotella fiiliksiä tänne kun johonkin vaan itelle. Jos vaikka sais sitten virtuaalista (vertais)tukea.

Keskiviikkona vielä syvävenyttely, sitten loppuu tuo kuntokurssi.