Taitaa se kevät tulla sittenkin. Tänään on aurinko paistanut tosi ihanasti, lumet hupenee ihan silmissä.

Menin aamupäivällä kuntosalille, oli siellä muutama muukin, mutta lauantai näyttäis olevan mukavan rauhallinen päivä käydä siellä. Lauantaisin ei ole ohjattuja tunteja eikä sali ole muutenkaan yleisesti auki, avainkortilla pääsee sisään.
Salikäynti oli kyllä aika pikainen, alkuun kävelin reippaasti juoksumatolla ja loppuun käytin crosstraineria, välissä tein salin  puolella vähän hajanaisia liikkeitä. Ens viikolla tehdään se ohjelma, joten sen jälkeen sitten vähän suunnitelmallisemmin. Käynti tais olla vähän sellainen "pehmeä aloitus", pääasia, että selvisin liikkeelle. Joskus vois mennä vaikka ihan pelkästään käyttämään juoksumattoa ja crosstraineria. Tosin näin kesää kohti mennessä pian on mielekkäämpää juosta ulkona. Lähinnä odotan valoisampia iltoja, ei kelissä niinkään ole mitään vikaa ollut tähänkään asti.

Nyt iltapäivällä selvisin sinne kylpylään. Ulkona ois ollut ihana ilma mennä kävellen, matkaa ehkä joku 4 km, mutta laskeskelin, että saattaa tulla kiire, kun en oikein etukäteen tiennyt miten kauan kylpylässä menee ja illalla menoa, joten meninpä sitten autolla. Ei siellä kulunut kuin reilu tunti sit kuitenkaan. Ihan ok kokemus, mut tuskin meen ihan heti uudestaaan jos pitäis ite maksaa. (Nyt käytin kauan sitten saamani vapaalipun.) Tai oishan se varmaan seurassa vähän erilaista kuin yksin. Tuo kylpylä ei ole mikään kauhean iso, tai en tiiä kyllä, eipä mulla ole kokemusta kovin monesta paikasta. Tulipahan kokeiltua kylmäallas (siinä kastauduin vain polvia myöten), ulkoallas, vesiliukumäki, lämminvesiallas, poreallas ja ne jotkut hierontapisteet. Saunojakin oli kolmenlaisia, höyrysauna, rentouttava ja "tavallinen". Enpä ole ennen ollut saunassa, missä kuuluu linnunlaulua kuten tuolla rentouttavassa... En ole koskaan ollut mikään uinnin ystävä, joten ei tollanen kylpylä ole mun paikka.

Oishan se uinti ihan hyvä laji, mutta mun pitäis varmaan mennä jonnekin aikuisten uimakouluun. En ole mikään kovin hyvä uimari, kai mä siks vähän karsastan sitä uimista. Tosin on siinä kyllä vielä sekin, että iho ei tykkää hirveästi siitä uima-altaan vedestä.

Yks asia unohtui edellisestä postauksesta liittyen tuohon kuntosalin anytime-korttiin. Gymstick-tunti oli kuulemma lopetettu kun kävijöitä ei ollut tarpeeksi. Se harmittaa, sille tunnille oisin varmasti mennyt. Onhan mulla Gymstick kotonakin, mutta kyllä ohjattu tunti ois ollut tehokkaampaa, aika vähälle käytölle toi oma keppi on kyllä jäänyt.