Eipä ollutkaan läheskään niin kipeät paikat aamulla mitä illalla vähän pelkäsin. Ehkä saunominen sitten rentoutti sen verran. Mutta kyllä tuntuu, että jotain on tullut tehtyä. Hyvällä omallatunnolla voi tänään pitää lepopäivän. :) Eilen olin kyllä ihan puhki. Jossain vaiheessa olin niin poikki, että hyvä kun jaksoin kiivetä portaat toiseen kerrokseen kotiin tullessa. Pakko oli kun hissiä ei ole. :)

Tänään tuli töissä sähköpostia, että työpaikan spinning-ryhmä alkaa sittenkin. Viime keväänä meillä oli sellainen 10 kerran sarja. Kyselin joskus ennen joulua, oisko tuota taas tänä keväänä, silloin oli vielä epävarmaa. Kun tuo viesti tuli sit tänään, aattelin eka etten pääse kun se on maanantaisin eli samana päivänä tuon kuntokurssin kanssa. Mutta sitten kalenteria tutkiessa huomasinkin, että ei se mene kuin yhden kerran päällekkäin, ja silloin ois tuolla kurssillakin spinningiä, joten ei niin haittaa. Parinä päivänä tulee kyllä sit kaksi liikuntajuttua samalle päivälle. Toi spinning jatkuu sitten pidemmälle kevääseen. Oikeesti huippujuttu kun toi alkaa, spinning on kuitenkin just sellasta liikuntaa mitä mä tarviin eli saa sykettä kunnolla ylös.
Se kuntosali, missä spinning on, on muuttanut ihan uusiin tiloihin viime kevään jälkeen. Silloin jo aattelin, että mun mielestä niillä on parhaat pyörät (parista paikasta täällä kokemusta), sellaiset helppokäyttöiset. Muutenkin kiva päästä näkemään se uus paikka. Ois varmaan ihan kiva kuntosali, mutta jotenkin vierastan sitä jäsenyyteen sitoutumista.

Pitäs ladata mp3-soittimeen uusimmat podcast-ohjelmat. Yleltä löytyy hyvä valikoima ohjelmia podcasteina, jospa niiden kuunteleminen motivois johonkin jumppaan. Siis niitä kuunnellessa vois tehdä samalla jotain hyödyllistä... Vaikka sitten niitä vatsalihaksia... :P