Ei voi ainakaan syyttää huonoja varusteita jos/kun motivaation puute iskee... Kävin päivällä ruokatunnilla shoppailemassa, menin urheilukauppaan vaikken oikein edes tiennyt mitä etin. Tai oli jotain mielessä...
Mukaan tarttui lenkkarit ja takki + housut. Kyllähän noi maksoi maltaita, mutta jospa oisivat hintansa arvoisia... Tähän astiset lenkkarit on varmaan olleet enimmäkseen jotain tavaratalosta hankittuja "halpismalleja" (voi niissäkin olla toki hyviä kenkiä), nyt pitäis olla sitten varmasti omalle jalalle sopivat. Oli ainakin asiantuntevan oloinen myyjä. Mun jalat on kuulemma ylipronatoivat ja kengät pitäis olla nyt sitten sen mukaiset.
Kun vaan sitten oppis vielä oikealla tavalla pukeutumaan tuonne ulos ettei ois kylmä eikä tulis kuuma. Myyjä kassalla sanoikin, että sauraavaksi panostat sitten aluspukuun.

Pitihän uusia varusteita tietenkin päästä sitten heti kokeilemaan. ;) Kävin iltasella tunnin lenkin, reipasta kävelyä pääasiassa, koitin kyllä juoksuakin. Sykemittarin mukaan lenkin kesto 01:03:50, kulutus 775 kcal, max 196 (aika korkea, varmaan jonkun spurtin aikana, koitin kyllä tarkkailla ja pitää tasaisena), keskiarvo 141, syke rajojen sisällä 55min. Eli aika tasaisena sain sykkeen pidettyä. Ja kivoilta tuntui uudet varusteet. Hyvin piti vaatteet tuulta ja tukevilta tuntui kengätkin. Puolivälissä lenkkiä olin jo puhelin kädessä soittamassa siskolle, että ovatko kotona jos tulisin käväsee vesilasin juomisen verran, mut maltoinpa mieleni ja aattelin, et parempi vetää nyt vaan kerralla yhtä kyytiä.:)

Oon asettanut sykemittariin nuo sykerajat manuaalisesti, tällä hetkellä taitaa olla 130-155. Viime vuotisen Vierumäen kuntotestin paperissa on jotkut mun kunnolle sopivat rajat annettu. Muistelen niiden olleen jotain tuon suuntaista, piti laittaa mittarin asetukset uusiksi kun vaihdatin patterin joku aika sitten. Pitäs ettiä se kuntotestin paperi jostain, et näkis vähän mitä tavoitella sitten toukokuussa...

Ihan oli mukava tänään mennä, jalkakäytävät(kin) aika sulia nyt. Vaikka kyllähän sitä meinasi luistellakin muutaman kerran. Jaksaiskohan yrittää joku päivä (aamu) sellasta ihmetta, et kävis lenkillä aamulla ennen töihin menoa... Mulle aamu-uniselle se ois aika ihme tosiaan. Valosalla ois ni paljo kivempi vaan mennä ku illalla pimeellä.