Katotaas tuntuuko aamulla missään tämän päivän kaksinkertainen annos spinningiä. Ensin pyöräspinning ja sieltä suoraan toiseen paikkaan (20 min kävellen) kuntokurssin soutuspinning-tunnille. Toi soutu olikin uusi kokemus, ihan kiva sellainen. Jotenkin tuntui kokonaisvaltaisemmalta kuin "pelkkä" pyöräily.  

Pyöräillessä yritin pitää sykkeen tasaisempana kuin viikko sitten. Mittari näyttääkin maksimisykkeen olleen 167 ja keskiarvo 148 (mittasin vain polkemisen aikana, lopetin ennen loppuvenyttelyjä).
Soutaessa en muistanut laittaa sykemittaria päälle heti. Sillä ajalla mitä mittasin, maksimi näyttää olleen 163 ja keskiarvo 126 (taisin muistaa lopettaa mittauksen vasta pukuhuoneeseen kävellessä). Soutuspinningiin vois mennä kyllä joskus uudestaankin.

Saas nähdä häviääkö viimeisetkin lumet, eipä ole paljoa jäljellä kun vain vettä sataa... :( Toivottavasti talvet ei tule olemaan aina tällaisia, sais vähän valkeampaa ja pikkupakkastakin olla. No, ehkä tuolla ei ole niin liukastakaan enää kun sulia alkaa olla kadut. Huomenna vois vaikka juoksemistakin taas vaihteeksi kokeilla.

Siksikin kaipaan lunta, koska ostin itelleni "etukäteis-synttärilahjan", lumikengät! Yhen kaverin kans oli joskus viikko sitten puhetta lumikenkäilystä ja sanoin jo ottaneeni selvää mistä niitä saa täällä vuokralle. Kaveri kertoi ostaneensa itellensä omat kengät viime talvena, eilen kun nähtiin niin kerroinpa sit et ostinpa omat sitten minäkin, eipähän tartte miettiä millon ja mistä vuokrais. Kun nyt vaan satais lunta eikä vettä...