Edellisestä kirjoituksesta näköjään melkein kuukausi aikaa. Oon ollut pari viikkoa lomalla ja saman verran on vielä edessä. Sen jälkeen mulla onkin muutosta tiedossa koska vaihdan työpaikkaa, jossain vaiheessa edessä on ehkä muuttokin, ainakin alkuun kuljen vähän pitempää työmatkaa.

Viime aikoina on aktiivinen liikkuminen jäänyt tosi vähälle, ihan olemattomiin. Suurin syy taitaa olla ihan laiskuus ja motivaation puute. Viimeisen parin viikon aikana tosin ihan sekin, että on selkä vähän reistaillut. Iskiasta luultavasti, sitä on ollut joskus aikaisemminkin, nyt se ärtyi mansikanpoiminnasta. Kävely tekee kyllä ihan hyvää, nimenomaan istuminen on se, josta selkä ei tykkää nyt yhtään. Juoksufoorumilta just onneksi luin, että iskias ei tosiaankaan estä juoksemista, ainakaan kaikilla. Nimenomaan liikkumattomuus on monen kokemuksen mukaan pahasta. Tuossa mansikanpoiminnassa ärtyi takareisi, siitä kai sitten nuo muut seuraukset. Kävin toissapäivänä lääkärissä hakemassa reseptit lihaksiarentouttavaan ja särkylääkkeeseen. Venyttely tekee kuulemma hyvää. Niinpä, kunpa sen muistas muullonkin kun oireiden iskiessä.

Viime viikolla olin Helsingissä päivän, harmitti kun jäi askelmittari kotiin. Ois ollut mielenkiintoista tietää miten paljon tuli liikuttua sen päivän aikana.

Oon vähän miettinyt tätä blogia. Todennäköisesti jätän tämän ainakin toistaiseksi jonkinlaiselle tauolle. Ehkä sitten jossain vaiheessa jatkan kunhan saan vähän enempi motivaatiota/kipinää liikkumiseen.
Olisi mukava tietää kuka tätä nykyään(kin) vielä lukee, Google Analyticsin mukaan täällä on kävijöitä päivittäin(kin) ollut. Joten jätäthän kommentin, jos/kun luet tämän tekstin. :)
Sähköpostista tavoittaa jos joku haluaa ottaa suoraan yhteyttä, osoite kuntokuuri(at)gmail.com