Rupes illalla ärsyttämään oma saamattomuus niin paljon, että laitoin kellon kahdeksaksi soimaan ja päätin, että mennään sitten aamulla kun en illalla selvinnyt. Vaikka ois sunnuntai-aamu, jollon vois nukkua edes vähän pitempään. Päivällä on liian kuuma, siksi eilenkin jätin lenkin iltaan ja lopulta en sit selvinnyt ollenkaan.

Selvisin sängystä ylös ja aamupalalle. Vielä sillon kun olin jo lenkkivaatteet päällä ja melkein menossa, mietin et meenkö vai en. Päätin nimittäin ekaa kertaa kokeilla pitkiä trikoita, jotka vihdoin sain hankittua. Pakko myöntää, et mulla on hiukan kynnys lähtee liikkeelle "kalsaripellenä". ;) Kai se johtuu siitäkin, että en mä nyt vielä pidä itteäni kovin juoksijana...  Aattelinpa sitten, että ehkä näin sunnuntai-aamuna on vähempi ihmisiä liikkeellä ja näkemässä.  :)

No, ei hassummat noi trikoot, vois sitä varmaan mennä toistekin. Jossain vaiheessa tuntui, että lyhemmät trikoot ois kyllä riittänyt aivan hyvin. Aika lämmintä oli jo heti aamusta.

Ei hassumpaa lähtä lenkille heti aamusta, ehkä joku päivä sitten tapahtuu se ihme, että selviän viikolla liikkeelle ennen töihin menoa...